Tjänster

/Tjänster
Tjänster2014-11-27T08:27:59+01:00

tjanster_konstruktion_3d-cad_1

Design & konstruktion

Vi arbetar i Solide Works och våra konstruktörer kan snabbt ta fram förslag på olika lösningar. Efter godkänd konstruktion skapas tillverkningsunderlag. Det görs utbredningar av alla plåtdetaljer som sedan importeras i mjukvaran för lasern eller stansmaskinen.

tjanster_stansning_1

Stansning

I vår Trumpf TR200 stansar vi upp till 6 mm tjock plåt. Maskinen tar plåtar upp till 2500×1250 mm.

tjanster_laser_plat_1

Planlaserskärning

En Amada FO MII RI skär detaljer i plåtar upp till 3000×1500. Den klarar att skära i aluminium upp till 10 mm, rostfritt upp till 15 mm och i svart upp till 20 mm.

Rörlaserskärning

Vår Amada FO MII RI är en kombimaskin som också är utrustad med en chuck för rör. Vi skär i rör upp till fyrkant 150 mm. Max längd på rören får vara 6000 mm.

tjanster_bockning_ror_1

Rörbockning

Vår cnc-styrda Pedrazzoli klarar rörbockning av stålrör upp till 42×2 mm. Om materialet är rostfritt är max dimension 35×2 mm.

tjanster_skarande_svarvning_1

Svarvning

En gamma hederlig supportsvarv gör att vi enkelt kan ta fram detaljer i kortare serier.

tjanster_skarande_frasning_1

Fräsning

Den 3-axliga Yang Eagle 1000 används mest som styrd borrmaskin men vi har möjlighet att utföra viss bearbetning genom fräsning.

Elförzinkning

Vi ombesörjer elförzinkning, förnickling och gulkromatering. Vi har egna bilar som transporterar gods mellan våra verkstäder dagligen.

Varmförzinkning

Vi ombesörjer varmförzinkning enligt SS-EN ISO 1461:2009. Zinkgrytan har måtten 6 500 x 1 400 x 3 000 mm (Längd x bredd x djup). Vi har egna bilar som transporterar gods mellan våra verkstäder dagligen..

Våtlackering

Vi ombesörjer blästring och våtlackering av både små och stora detaljer. Vi har egna bilar som transporterar gods mellan våra verkstäder dagligen.

Pulverlackering

Vi ombesörjer pulverlackering i två olika anläggningar. Vi har egna bilar som transporterar gods mellan våra verkstäder dagligen.

Anodisering

Vi ombesörjer även ytbehandling av aluminium. Vi samarbetar med ett par anläggningar i Sverige. Observera att det finns begränsningar i valet av färg när man ska anodisera aluminium.

Tjanster_packning_1

Packning & transport

Innan leverans emballeras godset för att säkerhetsställa kvalitén ända fram till er. Till kunder i närområdet kör vi med egna bilar. Vid längre transporter skickas materialet på vårt eller ert fraktavtal.